Concertul CARITABIL #impreunapentruefrem |  invitat Grigore Lese

#ImpreunaPentruEfrem

Sonorizare spectacol Casa de Cultura a Studentilor Dumitru Fărcaș Cluj-Napoca, prezentare, evenimente.

Vineri, 23 Septembrie 2022, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților Dumitru Fărcaș din Cluj-Napoca se va desfășura un concert caritabil, susținut de maestrul Grigore Leșe.

Concertul face parte dintr-o campanie de binefacere, cu strângere de fonduri pentru Ciprian Efrem Lupescu, un băiețel de patru ani, care a fost diagnosticat cu o formă de cancer sever și agresiv: neuroblastom, gradul 4, cu multiple metastaze în tot organismul.

Alături de Grigore Leșe, pe scena Casei de Cultură a Studenților Dumitru Fărcaș vor urca renumiți artiști precum Adriana Irimieș, Mădălina Mureșan, Paula Hriscu, Oana Bozga Pintea, Veronica Macarie Moldovan împreună cu grupul vocal ARHEO, Ansamblul folcloric Românașul, precum și Grupul tradițional al sătenilor din Negreni. Astfel, publicul va avea o seară frumoasă, în compania unor cântăreți de prestigiu. Toate fondurile adunate vor fi donate pentru sprijinul lui Efrem Ciprian Lupescu, în vederea continuării costisitorului tratament de lungă durată.

 

https://www.facebook.com/PrieteniiBisericiiStudentilor/videos/961813964776363/