SONORIZARI CLUJ

Creatis Sound& Lights organizeaza evenimente ( corporate ,prezentari oficiale,spectacole/concerte indoor, lansari de produse, conferinte, nunta, botez, banchet, majorat, petreceri private etc) de peste 15 ani. Dorim sa transformam toate aceste evenimente in amintiri de neuitat.

Fiecare eveniment este diferit unul fata de altul, insa serviciile impecabile si dedicare maxima, puse la dispozitie prin consultarea si intelegerea necesitatilor si cerintelor dumneavoastra au demonstrat a fi arme imbatabile in atingerea succesului.

 

Tot ce conteaza pt noi este reusita evenimentului dvs, iar noi stim ca muzica face atmosfera placuta si da tonul distractiei de aceea suntem implicati 100% si tot ceea ce facem, facem din pasiune.

Avem o experienta de peste 15 ani in domeniu, la diferite tipuri de evenimente corporate,spectacole/concerte indoor ,prezentari oficiale, lansari de produse, conferinte, nunta, botez, banchet, majorat, petreceri private, majorate, zile de nastere etc.

Avem toate autorizatile si taxele platite la zi (UPFR, CREDIDAM, UCMR-ADA, ITM) astfel ca evenimentul dvs sa se poata desfasura in conditii optime fara surprize neplacute.

Ai nevoie de un DJ la Nunta, Botez sau orice alte evenimente in Cluj-Napoca, jud. CLUJ si nu numai?

Noi venim in intampinarea ta cu experienta noastra, profesionalismul nostru, calitatea echipamentelor noastre, iar impreuna cu tine sa facem ca acest eveniment sa fie unul de neuitat atat pentru tine cat si pentru toti invitatii tai.

 

De ce noi ?

IMPLICARE

Ne implicam 100% in organizarea fiecarui eveniment.

EXPERIENTA

Experienta dobandita pe parcursul celor 15 de ani ne recomanda.

PROFESIONALISM

Fiercare eveniment il tratam cu cea mai mare seriozitate.

ECHIPAMENTE PROFESIONALE

Folosim echipamente de top in mare parte marca PRESONUS, SHURE, ADJ etc.

RAPORT CORECT CALITATE-PRET

Oferim toate acestea la un raport calitate-pret corect, Contacteaza-ne sa te convingi.

Servici profesionale de sonorizare pentru petreceri, botezuri, nunti, evenimente personalizate, petreceri private , bancheturi, ..etc

Dj Ramy si echipa sa de profesionisti va asigura muzica la evenimentul dvs. speciale , suntem o echipa dedicata care furnizeaza cele mai bune servicii de sonorizare profesionale pentru aproape orice ocazie si eveniment. Avem o selectie imensa de muzica care sa acopere toate genurile si preferintele muzicale

Evenimente corporate

Spectacole/concerte indoor

Prezentari oficiale
Lansari de produse
Petreceri private
Conferinte
Nunta / Botez
Banchet / Majorat

Sonorizari evenimente corporate.spectacole/concerte indoor ,prezentari oficiale, lansari de produse, conferinte, nunta, botez, banchet, majorat, petreceri private, DJ – Nunta, Botez sau orice alte evenimente in Cluj-Napoca, jud. CLUJ

Noi venim in intampinarea ta cu experienta noastra, profesionalismul nostru, calitatea echipamentelor noastre, iar impreuna cu tine sa facem ca acest eveniment sa fie unul de neuitat atat pentru tine cat si pentru toti invitatii tai.