Profesionalism

Din totdeauna, de peste 15 de ani de cand lucram in domeniul audio, profesionalismul a insemnat pentru noi principiul cel mai important dupa care ne-am ghidat. In acest deceniu de experienta pe care l-am acumulat am pus intotdeauna pe primul loc calitatea serviciilor noastre si satisfactia clientilor.

Calitate

Intelegem nevoia dumneavoastra pentru servicii profesioniste si de calitate, iar pentru a fi alaturi de dumneavoastra, inca de la inceputul contractului avem o persoana dedicata, atenta la nevoile si solicitarile dvs. pe toata durata contractului.

Tehnica

Colegii nostri experimentati monitorizeaza desfasurarea in cele mai bune conditii a spectacolului audio-vizual pe care il pregatiti pentru invitatii evenimentului dumneavoastra. Va punem la dispozitie o echipa completa formata din: Ingineri de sunet, DJ, Operator lumini, Trupa Live.

Pret

Credem ca doar prin oferirea unor servicii de calitate la costuri acceptabile, putem dezvolta noi proiecte pe termen lung atat cu partenerii nostri cat si cei viitori.

Pentru alte localitati se plateste transportul in plus.
Se asigura echipamentele atat pentru trupa sau orice alt eveniment suplimentar (karaoke, mai multe microfoane, lavaliera, numar mai mare de boxe, proiectoare video, lumini ambientale,mixere digitale, stagebox digital, microfoane pentru instrumente, etc.).