Evenimentele artistice aduc un plus de bucurie oricui. Daca sunt alcatuite cu grija de profesionisti atunci succesul lor e garantat. CREATIS SOUND & LIGHTS organizeaza momente artistice pentru evenimente artistice, culturale, sportive si de divertisment.

La diferite ocazii si evenimente in aer liber, suntem la dispozitia dumneavoastra oferindu-va o gama larga de dimensiuni si modele de scena, echipata cu tehnica de ultima generatie care pot satisface cerintele celor mai exigente trupe din Romania si nu numai.

Compania noastra isi propune ca toate evenimentele pe care le organizeaza sa devina adevarate spectacole, bine organizate, cu un suport tehnic profesional.

Evenimentul dumneavoastra va fi personalizat pana in cele mai mici detalii.

Noi ne ocupam ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul orginal, pornind de la concept, tematica, consultanta pentru planificarea evenimentului, proiectarea, gestionarea, executiea si coordonarea integrala a celor mai potrivite si necesare servicii, permitand astfel clientului sa se concentreze asupra rezultatelor.

Conceptul unui eveniment artistic este construit in functie de scopul urmarit. Propunerile noastre de concept sunt personalizate si urmaresc sa redea un mesaj puternic.

Realizarea conceptului este posibila doar daca toate elementele evenimentului sunt in concordanta unul cu altul. Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de evenimente artistice, CREATIS SOUND & LIGHTS are cunostintele si resursele necesare pentru a dezvolta si implementa orice fel de concept creativ, de la cele minimaliste pana la cele mai complexe.

Oferim servicii de iluminat ambiental, sceno-tehnica (sunet, lumini, schela, podium), servicii dj, servicii foto, videoproiectii, instalatii de lasere, instalatii de fum, traduceri simultane, etc.

Pentru fiecare dintre aceste cerinte suntem pregatiti sa raspundem cu profesionalism si cu o buna cunoastere a tuturor protocoalelor existente, oricat de exigente ar fi acestea, pentru a putea oferi atmosfera ideala conform evenimentului artistic care urmeaza sa aiba loc.