Evenimentele private, petrecerile tematice, petrecerile pentru copii, botezul, nunta sau aniversarile private, toate reprezinta ceva unic. De aceea este important ca organizarea fiecarui eveniment privat sa fie realizata impecabil. In acest scop compania noastra de organizari evenimente private isi mobilizeaza de fiecare data echipa de profesionisti si echipamentele de specialitate.

Pentru a intregi experienta unui eveniment de vis si pentru a satisface cele mai exigente asteptari ne-am perfectionat atentia catre detaliu si am reusit sa intelegem viziunea fiecaruia dintre clientii nostri.

Evenimentul dumneavoastra va fi personalizat pana in cele mai mici detalii, iar echipa noastra te va ajuta in realizarea unui eveniment privat perfect pentru ca magia incepe cu noi…

Noi ne ocupam ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul orginal, pornind de la concept, tematica, consultanta pentru planificarea evenimentului, proiectarea, gestionarea, executiea si coordonarea integrala a celor mai potrivite si necesare servicii, permitand astfel clientului sa se concentreze asupra rezultatelor.

Conceptul unui eveniment privat este construit in functie de scopul urmarit. Propunerile noastre de concept sunt personalizate si urmaresc sa redea o poveste coerenta, care sa transmita un mesaj puternic. Realizarea conceptului este posibila doar daca toate elementele evenimentului sunt in concordanta unul cu altul. Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de evenimente private, CREATIS SOUND & LIGHTS are cunostintele si resursele necesare pentru a dezvolta si implementa orice fel de concept creativ, de la cele minimaliste pana la cele mai complexe.

Oferim servicii de iluminat ambiental, sceno-tehnica (sunet, lumini, schela, podium), servicii dj, servicii foto, videoproiectii, instalatii de lasere, instalatii de fum, etc.

Pentru fiecare dintre aceste cerinte suntem pregatiti sa raspundem cu profesionalism si cu o buna cunoastere a tuturor protocoalelor existente, oricat de exigente ar fi acestea, pentru a putea oferi atmosfera ideala conform evenimentului privat sau petrecerii private care urmeaza sa aiba loc.