Lansarile de produse sau/si servicii sunt evenimentele care marcheaza activitatea unei companii, momentele care pot schimba perceptia in randul publicului vizat si care pot ajuta o afacere sa devina una de succes. Din acest motiv, acordam o maxima importanta felului in care clientul doreste sa interactioneze cu cei pe care ii invita la acest gen de evenimente, tocmai pentru a transforma un moment formal intr-o oportunitate de dezvoltare a afacerii.

Pe langa promovare, un nou produs este un prilej bun atat pentru consolidarea relatiei cu partenerii Dumneavoastra de afaceri, cat si pentru motivarea angajatilor si consolidarea echipei. Din acest motiv, cea mai importanta parte a lansarii dumneavoastra este organizarea.
Indiferent de tipul de eveniment CREATIS SOUND & LIGHTS ofera proiecte inovatoare pentru lansarea produselor/serviciilor dumneavoastra, servicii complete, impecabile si cu stil facand ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul de success.

Noi ne ocupam ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul orginal, pornind de la concept, tematica, consultanta pentru planificarea evenimentului, proiectarea, gestionarea, executia si coordonarea integrala a celor mai potrivite si necesare servicii, permitand astfel clientului sa se concentreze asupra rezultatelor.

Conceptul unui eveniment este construit in functie de scopul urmarit. Propunerile noastre de concept sunt personalizate si urmaresc sa redea o poveste coerenta, care sa transmita un mesaj puternic. Realizarea conceptului este posibila doar daca toate elementele evenimentului sunt in concordanta unul cu altul. Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de evenimente corporate, CREATIS SOUND & LIGHTS are cunostintele si resursele necesare pentru a dezvolta si implementa orice fel de concept creativ, de la cele minimaliste pana la cele mai complexe.

Oferim servicii de iluminat ambiental, sceno-tehnica (sunet, lumini, schela, podium), servicii dj, servicii foto, videoproiectii, instalatii de lasere, instalatii de fum, traduceri simultane, etc.

Pentru fiecare dintre aceste cerinte suntem pregatiti sa raspundem cu profesionalism si cu o buna cunoastere a tuturor protocoalelor existente, oricat de exigente ar fi acestea, pentru a putea oferi atmosfera ideala conform evenimentului care urmeaza sa aiba loc.